Tyden menu

Pátek 19.7.

0,3l ČOČKOVÁ s klobásou (1,7,9) 40,-
220g Trhané HOVĚZÍ MASO v pšeničné TORTILLE s grilovanou paprikou a cibulí, jalapenos dip, listový salátek (1,3,7) 165,-
200g ČEVABČIČI z míchaného sekaného masa, vařený brambor, řezy cibule, hořčice (1,3,7,10) 150,-
125g BURRATA na trhaných listech salátu s rukolou a baby špenátem v AVOKÁDOVÉM DRESINKU, pečená rajčata, bazalková bagetka (1,7) 240,-
250g ,,CALZONE PIZZA s VEPŘOVÝM MASEM,, pizza kapsa, plněná VEPŘOVÝM MASEM, restovaným pórem žampiony, sýrem s bílou plísní a BRYNZOU na hořčično-smetanovém základu s hrubozrnnou hořčicí (1,7,10) 180,-
33cm PIZZA SÝROVÁ: sugo, mozzarella, MODRÝ SÝR, sýr s bílou plísní, SUŠENÁ RAJČATA (1,7) 165,-
33cm PIZZA VENTRICINA: smetanový základ, mozzarella, italský PIKANTNÍ SALÁM, CHEDDAR, ČERNÉ OLIVY, rukola (1,7) 180,-