Tyden menu

Čtvrtek 1.8.

0,3l FRANKFURTSKÁ s párkem (1,7,9) 40,-
140g GNOCCHI s KRŮTÍMI NUDLIČKAMI ve špenátovém pestu se SUŠENÝMI RAJČATY a ČERNÝMI OLIVAMI, parmezán (1,3,7) 165-
140g Rolovaná VEPŘOVÁ KOTLETA ,,DUROC,, plněná KLOBÁSOU a SLANINOU, teplá HOŘČIČNÁ OMÁČKA, pečené čtvrtky brambor (1,3,7,10) 160,-
100g Grilované KREVETY na trhaných listech salátu s CHERRY RAJČATY a černou čočkou ,,BELUGA,, v koprovo-citronovém dresinku (2) 240,-
250g ,,CALZONE PIZZA -PROSCIUTTO,, pizza kapsa, plněná SUŠENOU a DUŠENOU ŠUNKOU, pikantní KLOBÁSOU, pórem a sýry CHEDDAR a MOZZARELLA na základu z drcených rajčat (1,7) 180,-
33cm PIZZA ŠUNKOVÁ: sugo, mozzarella, DUŠENÁ ŠUNKA, pórek, SUŠENÁ RAJČATA (1,7) 170,-
33cm PIZZA KUŘECÍ: smetanový základ, mozzarella, KUŘECÍ MASO, kukuřičná zrna, rajče, modrý sýr, bazalkové pesto, oregáno (1,7) 180,-
140g MASOVÁ SMĚS s KUŘECÍMI a VEPŘOVÝMI NUDLIČKAMI s restovanou paprikou a cibulí, bramboráčky (1,3,7,9) 199,-

Pátek 2.8.

0,3l ČESNEKOVÁ KRÉMOVÁ polévka s dušenou šunkou, chlebové krutony (1,7,9) 40,-
220g ,, LASAGNE BOLOGNESE´´, prokládané směsí ze sekaného masa v omáčce z drcených rajčat s kořenovou zeleninou a červeným vínem, zapečené bešamelem se sýrem mozzarella, parmezán (1,3,7,9) 160,-
140g MASOVÁ SMĚS s KUŘECÍMI a VEPŘOVÝMI NUDLIČKAMI s restovanou paprikou a cibulí, hranolky (1,3,7,9) 155,-
100g Grilované KREVETY na trhaných listech salátu s CHERRY RAJČATY a černou čočkou ,,BELUGA,, v koprovo-citronovém dresinku (2) 240,-
250g ,,CALZONE PIZZA -PROSCIUTTO,, pizza kapsa, plněná SUŠENOU a DUŠENOU ŠUNKOU, pikantní KLOBÁSOU, pórem a sýry CHEDDAR a MOZZARELLA na základu z drcených rajčat (1,7) 180,-
33cm PIZZA SÝROVÁ: sugo, mozzarella, sýr s bílou plísní, cheddar (1,7) 165,-
33cm PIZZA KUŘECÍ: smetanový základ, mozzarella, KUŘECÍ MASO, kukuřičná zrna, rajče, modrý sýr, bazalkové pesto, oregáno (1,7) 180,-