Tyden menu

Pátek 20.12.

0,3l FRANKFURTSKÁ s párkem (1,7,9) 40,-
150g KUŘECÍ PRSÍŠKO, plněné PANCETTOU, horká CHEDDAROVÁ OMÁČKA, bramborové krokety (1,3,7) 165,-
220g HALUŠKY míchané s UZENOU KRKOVICÍ a KYSANÝM ZELÍM, šlehaná brynza (1,3,7) 155,-
180g ŠPALÍČEK z VEPŘOVÉ PANENKY, špikovaný SUŠENÝMI RAJČATY a GORGONZOLOU, pečené brambůrky ve slupce, bazalkovo-smetanová omáčka (1,7,12) 230,-
250g ,,CALZONE PIZZA – BOLOGNESE,, pizza kapsa, plněná SEKANÝM MASEM v omáčce z drcených rajčat s kořenovou zeleninou a červeným vínem, sýrem mozzarella, zdobená parmezánem (1,7,9) 180,-
33cm PIZZA CHORIZO: sugo, mozzarella, CHORIZO SALÁM, žampiony, Jalapeño papričky (1,7) 170,-
33cm PIZZA KUŘECÍ: smetanový základ, mozzarella, KUŘECÍ MASO, VAJÍČKO, listový špenát, rajčata (1,3,7) 180,-