Tyden menu

Pátek 17.1.

0,3l ŽAMPIONOVÝ KRÉM, chlebové krutony (1,7,9) 40,-
250g ,,LASAGNE BOLOGNESE,, prokládané SEKANÝM MASEM v omáčce z drcených rajčat s kořenovou zeleninou červeným vínem, zapečené bešamelem a sýrem mozzarella, zdobené parmezánem (1,3,7,9 165,-
140g Smažené KUŘECÍ KAPSA, plněná ŠUNKOU a MOZZARELLOU, máslová bramborová kaše, mrkvový salátek s ananasem (1,3,7) 165,-
220g SPAGHETTI ,,AGLIO OLIO e PEPERONCINO,, s KREVETAMI v panenském olivovém oleji s chilli papričkou, plátky česneku a parmezánem (1,2,3,7) 245,-
250g ,,CALZONE PIZZA-FORMAGGI ,, pizza kapsa, plněná MODRÝM SÝREM, CHEDDAREM, SUŠENÝMI RAJČATY a mozzarellou na smetanovém základu s oregánem (1,7,12) 180,-
33cm PIZZA HAWAI: sugo, mozzarella, DUŠENÁ ŠUNKA, ananas (1,7) 170,-
33cm PIZZA SLANINOVÁ: hořčično-smetanový základ, mozzarella, SLANINA, pikantní KLOBÁSA, červená cibule (1,7,10) 180,-