Tyden menu

Pátek 24.1.

0,3l FRANKFURTSKÁ POLÉVKA s párkem (1,7,9) 40,-
150g VEPŘOVÉ NUDLIČKY na houbovém BULGURU se zeleným chřestem (1,7,9) 165,-
200g ČEVABČIČI, vařený máslový brambor, hořčiče, řezy červené cibule (1,3,7,10) 155,-
180g VEPŘOVÁ PANENSKÁ SVÍČKOVÁ, plněná barevnými OLIVAMI na trhaných listech salátu s BALKÁNSKÝM SÝREM a čerstvou zeleninou, bagetka (1,7) 225,-
250g ,,CALZONE PIZZA-HOVĚZÍ ,, pizza kapsa, plněná trhaným HOVĚZÍM MASEM v BBQ, grilovanou zeleninou a sýry CHEDDAR a MOZZARELLA (1,7) 180,-
33cm PIZZA VENTRICINA: sugo, mozzarella, pikantní ITALSKÝ SALÁM, barevná paprika, baby špenát (1,7) 170,-
33cm PIZZA ŠUNKOVÁ: smetanový základ, mozzarella, DUŠENÁ ŠUNKA, sýr s bílou plísní, kukuřičná zrna, rajčata, bazalkové pesto (1,7) 180,-