Tyden menu

Pondělí 2.1.

0,3l BROKOLICOVÁ POLÉVKA s chlebovými krutony (1,7,9) 35,-
240g GNOCCHI v omáčce ,,QUATTRO FORMAGGI,, s restovanou SUŠENOU ŠUNKOU a blanšírovaným květákem ,,ROMANESCO,, (1,3,7) 149,-
140g Smažený VEPŘOVÝ ŘÍZEK z KOTLETY v pšeničné strouhance se sezamovými semínky, máslová bramborová kaše, kyselé okurky (1,3,7,11) 145,-
150g Grilovaný FILET z LOSOSA NORSKÉHO na listových salátek s černou čočkou ,,BELUGA,, a grilovanou zeleninou (1,4,7) 239,-
250g ,,CALZONE PIZZA – KUŘECÍ ” – ,,pizza kapsa, plněná KUŘECÍM MASEM na žlutém curry, restovaným smetanovým pórem a sýrem mozzarella, sypané parmezánem (1,7) 165,-
33cm PIZZA SLANINOVÁ: sugo, mozzarella, ANGLICKÁ SLANINA, listový špenát (1,7) 155,-
33cm PIZZA SÝROVÁ: smetanový základ, mozzarella, CHEDDAR, MODRÝ SÝR, barevné olivy, rukola (1,7) 165,-

Úterý 3.1.

0,3l UZENÁ HRSTKOVÁ POLÉVKA (1,7,9) 35,-
140g VEPŘOVÁ PANENSKÁ SVÍČKOVÁ na CIBULOVÉM CHUTNEY s restovanou slaninou, pečené čtvrtky brambor, česnekový dip (1,7,8,9) 155,-

Středa 4.1.

0,3l MRKVOVÝ KRÉM se zázvorem (1,7,9) 35,-
140g KRŮTÍ PRSÍČKO na těstovinách ,,LINGUINE,, v pestu z vlašských ořechů se SUŠENÝMI RAJČATY, sypané parmezánem (1,3,7,8) 155,-