Pondělí 2.1. |
|
0,3l BROKOLICOVÁ POLÉVKA s chlebovými krutony (1,7,9) | 35,- |
240g GNOCCHI v omáčce ,,QUATTRO FORMAGGI,, s restovanou SUŠENOU ŠUNKOU a blanšírovaným květákem ,,ROMANESCO,, (1,3,7) | 149,- |
140g Smažený VEPŘOVÝ ŘÍZEK z KOTLETY v pšeničné strouhance se sezamovými semínky, máslová bramborová kaše, kyselé okurky (1,3,7,11) | 145,- |
150g Grilovaný FILET z LOSOSA NORSKÉHO na listových salátech s černou čočkou ,,BELUGA,, a grilovanou zeleninou (1,4,7) | 239,- |
250g ,,CALZONE PIZZA – KUŘECÍ ” – ,,pizza kapsa, plněná KUŘECÍM MASEM na žlutém curry, restovaným smetanovým pórem a sýrem mozzarella, sypané parmezánem (1,7) | 165,- |
33cm PIZZA SLANINOVÁ: sugo, mozzarella, ANGLICKÁ SLANINA, listový špenát (1,7) | 155,- |
33cm PIZZA SÝROVÁ: smetanový základ, mozzarella, CHEDDAR, MODRÝ SÝR, barevné olivy, rukola (1,7) | 165,- |
Úterý 3.1. |
|
0,3l UZENÁ HRSTKOVÁ POLÉVKA (1,7,9) | 35,- |
140g VEPŘOVÁ PANENSKÁ SVÍČKOVÁ na CIBULOVÉM CHUTNEY s restovanou slaninou, pečené čtvrtky brambor, česnekový dip (1,7,8,9) | 155,- |
Středa 4.1. |
|
0,3l MRKVOVÝ KRÉM se zázvorem (1,7,9) | 35,- |
140g KRŮTÍ PRSÍČKO na těstovinách ,,LINGUINE,, v pestu z vlašských ořechů se SUŠENÝMI RAJČATY, sypané parmezánem (1,3,7,8) | 155,- |
180g ČEVABČIČIČI z míchaného sekaného masa, vařený petrželkový brambor, řezy cibule, hořčice (1,3,7,9,10) | 140,- |
Čtvrtek 5.1. |
|
0,3l MASOVÝ VÝVAR s játrovými knedlíčky a kořenovou zeleninou (1,3,7,9) | 35,- |
140g KUŘECÍ PRSNÍ STEAK, zapečený BRUSINKAMI a SÝREM s bílou plísní, bramborové hranolky, brusinková majonéza (1,3,7,9) | 149,- |