Tyden menu

Čtvrtek 11.1.

0,3l MASOVÝ VÝVAR s celestýnskými nudlemi a kořenovou zeleninou (1,3,7,9) 40,-
140g Grilované KUŘECÍ PRSÍČKO na grilované zelenině, pečené čtvrtky brambor s tymiánem, tvarohovo-bylinkový dip s červenou cibulí (1,7,9) 155,-
140g ŠPANĚLSKÝ HOVĚZÍ PTÁČEK, plněný VAJÍČKEM, OKURKOU a UZENINOU, dušená rýže (1,3,7,10) 150,-
150g Filírovaný HOVĚZÍ ,,FLANK STEAK,, na trhaných listech salátu s pečenou bramborou a marinovanou červenou řepou v hořčično-medovém dresinku (10,12) 225,-
250g ,,CALZONE PIZZA -KUŘECÍ – BBQ,, pizza kapsa, plněná grilovaným KUŘECÍM MASEM v BBQ marinádě, grilovanou zeleninou s kukuřičnými zrny, sýrem s bílou plísní a mozzarellou (1,7,12) 175,-
33cm PIZZA ŠUNKOVÁ: sugo, mozzarella, DUŠENÁ ŠUNKA, rajčata, bazalkové pesto (1,7) 165,-
33cm PIZZA CHORIZO: smetanovo-hořčičný základ, mozzarella, CHORIZO SALÁM, CHEDDAR, barevné olivy (1,7,10) 175,-

Pátek 12.1.

0,3l BORŠČ s nokem zakysané smetany (1,7,9) 40,-
140g Grilovaná VEPŘOVÁ KRKOVIČKA, omáčka z pečeného česneku, bramboráčky (1,3,7,9) 150,-
180g ,,MAMINČINO KUŘE,, pečené KUŘECÍ STEHNO na těstovinách, míchaných s drůbežími játýrky, žampiony a cibulkou (1,3,7) 145,-
150g Filírovaný HOVĚZÍ ,,FLANK STEAK,, na trhaných listech salátu s pečenou bramborou a marinovanou červenou řepou v hořčično-medovém dresinku (10,12) 225,-
250g ,,CALZONE PIZZA -KUŘECÍ – BBQ,, pizza kapsa, plněná grilovaným KUŘECÍM MASEM v BBQ marinádě, grilovanou zeleninou s kukuřičnými zrny, sýrem s bílou plísní a mozzarellou (1,7,12) 175,-
33cm PIZZA PROSCIUTTO: sugo, mozzarella, SUŠENÁ ŠUNKA, parmezán, rukola (1,7) 165,-
33cm PIZZA CHORIZO: smetanovo-hořčičný základ, mozzarella, CHORIZO SALÁM, CHEDDAR, barevné olivy (1,7,10) 175,-