Tyden menu

Čtvrtek 29.2.

0,3l CUKETOVÁ KRÉMOVÁ s chipsem slaniny (1,7,9) 40,-
200g PALAČINKY, plněné VEPŘOVÝMI PANENSKÝMI NUDLIČKAMI, SUŠENÝMI RAJČATY, špenátem a sýrem mozzarella, zapečené bešamelem se sýrem CHEDDAR, listový salátek (1,3,7) 165,-
140g KUŘECÍ GYROS ze stehenního masa, TZATZIKI SALÁTEK, bramborové hranolky (1,7,9) 155,-
200g ,,PANZANELLA – PROSCIUTTO CRUDO,, tence krájená SUŠENÁ ŠUNKA na trhaných listech salátu s pestrou zeleninou, řapíkatým celerem, červenou řepou a máčeným chlebem ve vinné zálivce s ančovičkou (1,4,9) 195,-
250g ,,CALZONE PIZZA – KUŘECÍ,, pizza kapsa, plněná KUŘECÍM PRSÍČKEM v BBQ, kukuřičnými zrny, žampiony a sýrem mozzarella (1,7,9) 175,-
33cm PIZZA ŠUNKOVÁ: sugo, mozzarella, DUŠENÁ ŠUNKA, sýr s bílou plísní, plátky rajčat (1,7) 165,-
33cm PIZZA SÝROVÁ: smetanový základ, mozzarella, CHEDDAR, PARMEZÁN, barevné olivy, rukola (1,7) 175,-

Pátek 1.3.

0,3l ZELNÁ POLÉVKA s uzeninou (1,7,9) 40,-
220g Bramborové GNOCCHI s KRŮTÍMI NUDLIČKAMI v omáčce z pečených rajčat a kapií, parmezán (1,3,7,9) 165,-
180g MASOVÁ SMĚS z KUŘECÍHO a VEPŘOVÉHO MASA s restovanou zeleninou, bramboráčky, křupavá cibulka (1,3,7,9) 155,-
200g ,,PANZANELLA – PROSCIUTTO CRUDO,, tence krájená SUŠENÁ ŠUNKA na trhaných listech salátu s pestrou zeleninou, řapíkatým celerem, červenou řepou a máčeným chlebem ve vinné zálivce s ančovičkou (1,4,9) 195,-
250g ,,CALZONE PIZZA – KUŘECÍ,, pizza kapsa, plněná KUŘECÍM PRSÍČKEM v BBQ, kukuřičnými zrny, žampiony a sýrem mozzarella (1,7,9) 175,-
33cm PIZZA PROSCIUTTO: sugo, mozzarella, SUŠENÁ ŠUNKA, baby špenát, česnek (1,7) 165,-
33cm PIZZA SÝROVÁ: smetanový základ, mozzarella, CHEDDAR, PARMEZÁN, barevné olivy, rukola (1,7) 175,-