Tyden menu

Pátek 8.3.

0,3l ČOČKOVÁ s uzeninou (1,7,9) 40,-
140g KUŘECÍ NUDLIČKY, marinované V JOGURTU s bylinkami, KUSKUS s grilovanou zeleninou a kukuřičnými zrny (1,7,9) 160,-
160g ŽAMPIONOVÉ HLAVIČKY, plněné SEKANÝM MASEM, zapečené MODRÝM SÝREM, lité HOLANDSKOU OMÁČKOU, vařený brambor s jarní cibulkou (1,3,7,9) 150,-
150g Smažený TELECÍ ŘÍZEK v pšeničné strouhance, VÍDEŇSKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT (1,3,7,10) 205,-
250g ,,CALZONE PIZZA – CARBONARA,, pizza kapsa, plněná restovanou ITALSKOU PANCETTOU ve žloutkovo-smetanové omáčce s bílým vínem. cibulkou a mozzarellou, zdobené parmezánem (1,3,7) 175,-
33cm PIZZA VENTRICINA: sugo, mozzarella, pikantní ITALSKÝ SALÁM, barevné olivy (1,7) 165,-
33cm PIZZA s VEPŘOVOU PANENKOU: smetanový základ, mozzarella, VEPŘOVÉ PANENSKÉ NUDLIČKY, sýr s bílou plísní, brusinky, rukola (1,7) 190,-