Tyden menu

Pátek 3.5.

0,3l BORŠČ s nokem zakysané smetany (1,7,9) 40,-
140g KUŘECÍ NUDLIČKY marinované v bylinkovém jogurtu, bulgur s grilovanou zeleninou (1,7,9) 155,-
140g KOPROVÁ OMÁČKA s HOVĚZÍM masem, vařený brambor, vajíčko (1,3,7,9) 145,-
150g Grilovaný HOVĚZÍ ,,FLANK STEAK,, na trhaných listech salátu s ČERVENOU ČOČKOU a CHERRY RAJČÁTKY v medovo-hořčičném dresinku (1,7,10) 230,-
250g ,,CALZONE PIZZA – SALAMI,, pizza kapsa, plněná jemně pikantním italským salámem VENTRICINA, klobásou, SUCHÝM SALÁMEM, kukuřičnými zrny, MODRÝM SÝREM a sýrem MOZZARELLA na základu z drcených rajčat (1,7) 175,-
33cm PIZZA CHORIZO: sugo, mozzarella, CHORIZO SALÁM, cheddar, jalapenos (1,7) 165,-
33cm PIZZA KUŘECÍ: smetanový základ, mozzarella, KUŘECÍ MASO, pórek, žampiony, žluté curry (1,7) 175,-