Tydenní menu

Pátek 21.3.

0,3l UZENÁ HRSTKOVÁ POLÉVKA s uzeným masem a kořenovou zeleninou (1,7,9) 40,-
160g ,,MIX GRILL.. z VEPŘOVÉ KOTLETY, KRŮTÍHO PRSA a BAVORSKÉ KLOBÁSY, horká ČESNEKOVÁ OMÁČKA, fritované čtvrtky brambor (1,7,9) 165,-
220g TRIPOLINE s restovanou SUŠENOU ŠUNKOU v rukolovo-ořechovém pestu s pečenými rajčaty, cuketou a lilkem, zdobené nokem ricotty (1,3,7,8) 160,-
180g ,,SALÁT s filírovanou VEPŘOVOU PANENKOU,, GORGONZOLOU, PISTÁCIEMI, GRANÁTOVÝM JABLKEM a grilovanými HRUŠKAMI a na trhaných listech salátu (1,7,8) 230,-
250g ,,CALZONE PIZZA -FORMAGGI,, pizza kapsa, plněná MODRÝM SÝREM, CHEDDAREM , MOZZARELLOU, KUKUŘIČNÝMI ZRNY a barevnými olivami na smetanovém základu s oregánem, parmezán (1,7) 180,-
33cm PIZZA HAWAI: sugo, mozzarella, DUŠENÁ ŠUNKA, ananas (1,7) 170,-
33cm PIZZA ŠUNKOVÁ: smetanový základ, mozzarella, DUŠENÁ a SUŠENÁ ŠUNKA, BRUSINKY, sýr s bílou plísní, rukola (1,7) 180,-