Tydenní menu

Pátek 4.4.

0,3l FAZOLOVÁ s párkem (1,7,9) 40,-
220g GNOCCHI s KUŘECÍMI NUDLIČKAMI v sýrové omáčce ,,QUATTRO FORMAGGI,, zdobené praženou sušenou šunkou (1,3,7) 165,-
150g ŠPANĚLSKÝ HOVĚZÍ PTÁČEK, plněný VAJÍČKEM, UZENINOU a kyselou okurkou, dušená rýže (1,3,7,10) 160,-
150g Smažený TELECÍ ŘÍZEK, VÍDEŇSKÝ bramborový salát s červenou cibulí (1,3,7,10) 210,-
250g ,,CALZONE PIZZA-VEPŘOVÁ,, pizza kapsa, plněná trhaným VEPŘOVÝM MASEM v BBQ, cibulovým CHUTNEY, sýry CHEDDAR a MOZZARELLA a Jalapeño papričkami (1,7,9) 180,-
33cm PIZZA VENTRICINA: sugo, mozzarella, ITALSKÝ SALÁM VENTRICINA, sušená rajčata, barevné olivy (1,7) 170,-
33cm PIZZA KUŘECÍ: smetanový základ, mozzarella, KUŘECÍ MASO, MODRÝ SÝR, kukuřičná zrna, listový špenát, česnek (1,7) 180,-