Tydenní menu

Čtvrtek 20.2.

0,3l DÝŇOVÁ POLÉVKA se zázvorem, bylinkové krutony (1,7,9) 40,-
220g LINGUINE ,,CARBONARA,, s restovanou italskou PANCETTOU ve žloutkovo-smetanové omáčce s bílým vínem, parmezán (1,3,7) 160,-
200g SEKANÁ PEČENĚ, máslová bramborová kaše, mrkvový salátek s jablkem (1,3,7) 155,-
150g Filírovaný HOVĚZÍ ,,FLANK STEAK,, s marinovanou ČERVENOU ŘEPOU, ŽAMPIONY a BRAMBOREM na trhaných listech salátu ve špenátovém pestu, opečená bagetka (1,6,) 235,-
250g ,,CALZONE PIZZA TVARŮŽKOVÁ,, pizza kapsa, plněná SLANINOU, jemně pikantní KLOBÁSOU, olomouckými TVARŮŘKY, červenou cibulí a mozzarellou na smetanovém základu (1,7) 180,-
33cm PIZZA KUŘECÍ: sugo, mozzarella, KUŘECÍ MASO, cuketa, lilek, sušená rajčata (1,7,12) 170,-
33cm PIZZA ŠUNKOVÁ: smetanový základ, mozzarella, DUŠENÁ ŠUNKA, modrý sýr, plátky rajčat, rukola v bazalkovém pestu (1,7) 180,-

Pátek 21.2.

0,3l ČOČKOVÁ s uzeninou (1,7,9) 40,-
150g KUŘECÍ STEAK, zapečený CIBULOVOU MARMELÁDOU a SUŠENOU ŠUNKOU, bramborové hranolky, dip z modrého sýra (1,3,7,9) 165,-
140g Pečená VEPŘOVÁ KRKOVICE na houbách, špecle s jarní cibulkou (1,3,7,9) 165,-
150g Filírovaný HOVĚZÍ ,,FLANK STEAK,, s marinovanou ČERVENOU ŘEPOU, ŽAMPIONY a BRAMBOREM na trhaných listech salátu ve špenátovém pestu, opečená bagetka (1,6,) 235,-
250g ,,CALZONE PIZZA TVARŮŽKOVÁ,, pizza kapsa, plněná SLANINOU, jemně pikantní KLOBÁSOU, olomouckými TVARŮŘKY, červenou cibulí a mozzarellou na smetanovém základu (1,7) 180,-
33cm PIZZA SÝROVÁ : sugo, mozzarella, UZENÝ SÝR, MODRÝ SÝR, RICOTTA, parmezán (1,7) 170,-
33cm PIZZA ŠUNKOVÁ: smetanový základ, mozzarella, DUŠENÁ ŠUNKA, modrý sýr, plátky rajčat, rukola v bazalkovém pestu (1,7) 180,-