Čtvrtek 20.2. |
|
0,3l DÝŇOVÁ POLÉVKA se zázvorem, bylinkové krutony (1,7,9) | 40,- |
220g LINGUINE ,,CARBONARA,, s restovanou italskou PANCETTOU ve žloutkovo-smetanové omáčce s bílým vínem, parmezán (1,3,7) | 160,- |
200g SEKANÁ PEČENĚ, máslová bramborová kaše, mrkvový salátek s jablkem (1,3,7) | 155,- |
150g Filírovaný HOVĚZÍ ,,FLANK STEAK,, s marinovanou ČERVENOU ŘEPOU, ŽAMPIONY a BRAMBOREM na trhaných listech salátu ve špenátovém pestu, opečená bagetka (1,6,) | 235,- |
250g ,,CALZONE PIZZA TVARŮŽKOVÁ,, pizza kapsa, plněná SLANINOU, jemně pikantní KLOBÁSOU, olomouckými TVARŮŘKY, červenou cibulí a mozzarellou na smetanovém základu (1,7) | 180,- |
33cm PIZZA KUŘECÍ: sugo, mozzarella, KUŘECÍ MASO, cuketa, lilek, sušená rajčata (1,7,12) | 170,- |
33cm PIZZA ŠUNKOVÁ: smetanový základ, mozzarella, DUŠENÁ ŠUNKA, modrý sýr, plátky rajčat, rukola v bazalkovém pestu (1,7) | 180,- |
Pátek 21.2. |
|
0,3l ČOČKOVÁ s uzeninou (1,7,9) | 40,- |
150g KUŘECÍ STEAK, zapečený CIBULOVOU MARMELÁDOU a SUŠENOU ŠUNKOU, bramborové hranolky, dip z modrého sýra (1,3,7,9) | 165,- |
140g Pečená VEPŘOVÁ KRKOVICE na houbách, špecle s jarní cibulkou (1,3,7,9) | 165,- |
150g Filírovaný HOVĚZÍ ,,FLANK STEAK,, s marinovanou ČERVENOU ŘEPOU, ŽAMPIONY a BRAMBOREM na trhaných listech salátu ve špenátovém pestu, opečená bagetka (1,6,) | 235,- |
250g ,,CALZONE PIZZA TVARŮŽKOVÁ,, pizza kapsa, plněná SLANINOU, jemně pikantní KLOBÁSOU, olomouckými TVARŮŘKY, červenou cibulí a mozzarellou na smetanovém základu (1,7) | 180,- |
33cm PIZZA SÝROVÁ : sugo, mozzarella, UZENÝ SÝR, MODRÝ SÝR, RICOTTA, parmezán (1,7) | 170,- |
33cm PIZZA ŠUNKOVÁ: smetanový základ, mozzarella, DUŠENÁ ŠUNKA, modrý sýr, plátky rajčat, rukola v bazalkovém pestu (1,7) | 180,- |