Tydenní menu

Čtvrtek 21.8.

0,3l HRÁŠKOVÝ KRÉM, česnekové krutony (1,7,9) 40,-
150g ,,MIX GRILL,, z KRŮTÍHO PRSÍČKA a VEPŘOVÉ KOTLETY, BAVORSKÁ KLOBÁSA, omáčka z PEČENÉHO ČESNEKU, fritované čtvrtky brambor (1,7,9) 165,-
150g HOVĚZÍ MASO v RAJSKÉ OMÁČCE s perníkem, těstovinové FARFALLE (1,3,7,9) 165,-
200gFilírovaný HOVĚZÍ ,,FLANK STEAK,, na listech salátu s pečenými ŽAMPIONY a BRAMBOROU v hořčičném dresinku (1,7,10) 235,-
250g ,,CALZONE – VEPŘOVÁ ,, pizza kapsa plněná trhaným VEPŘOVÝM MASEM, grilovanou zeleninou a sýrem mozzarella na BBQ základu (1,7) 180,-
33cm PIZZA VENTRICINA: sugo, mozzarella, italský salám VENTRICINA, barevné olivy, rukola (1,7) 170,-
33cm PIZZA BROKOLICOVÁ: smetanový základ, mozzarella, SLANINA, modrý sýr, BROKOLICE, červená cibule (1,7) 180,-

Pátek 22.8.

0,3l ZELNÁ s klobásou (1,7,9) 40,-
150g Grilované KUŘECÍ PRSÍČKO na bylinkovém KUSKUSU s pečenou zeleninou a kukuřičnými zrny (1,7,9) 169,-
220g ,,SPAGHETTI BOLOGNESE´´ ze sekaného masa v omáčce z drcených rajčat s kořenovou zeleninou a červeným vínem, parmezán ( 1,3,7,9 ) 160,-
200gFilírovaný HOVĚZÍ ,,FLANK STEAK,, na listech salátu s pečenými ŽAMPIONY a BRAMBOROU v hořčičném dresinku (1,7,10) 235,-
250g ,,CALZONE – VEPŘOVÁ ,, pizza kapsa plněná trhaným VEPŘOVÝM MASEM, grilovanou zeleninou a sýrem mozzarella na BBQ základu (1,7) 180,-
33cm PIZZA SÝROVÁ: sugo, mozzarella, CHEDDAR, sýr s bílou plísní, parmezán (1,7) 170,-
33cm PIZZA BROKOLICOVÁ: smetanový základ, mozzarella, SLANINA, modrý sýr, BROKOLICE, červená cibule (1,7) 180,-