Tydenní menu

Čtvrtek 6.3.

0,3l GULÁŠOVKA s bramborem (1,7,9) 40,-
150g FILET z LOSOSA NORSKÉHO na bramborových nočcích ve smetanovo-citronové omáčce s koprem (1,3,4,7) 185,-
140g KUŘECÍ STEAK, zapečený BRUSINKAMI a sýrem s BÍLOU PLÍSNÍ, fritované bramborové plátky, brusinkový dip (1,7,9) 165,-
120g KOZÍ SÝR, gratinovaný MEDEM a VLAŠSKÝMI OŘECHY na trhaných listech salátu s PROSCIUTTEM CRUDEM a grilovanou HRUŠKOU (1,7,8) 235,-
250g ,,CALZONE PIZZA -KRŮTÍ,, pizza kapsa, plněná KRŮTÍMI NUDLIČKAMI, zeleným CHŘESTEM, MODRÝM SÝREM a CHEDDAREM na smetanovém základu s oregánem (1,7) 180,-
33cm PIZZA VENTRICINA: sugo, mozzarella, ITASLKÝ SALÁM, Jalapeño papričky, česnek (1,7) 170,-
33cm PIZZA KUŘECÍ: BBQ-smetanový základ, mozzarella, KUŘECÍ MASO, SLANINA, kukuřičná zrna, žampiony (1,7) 180,-

Pátek 7.3.

0,3l BORŠČ s nokem zakysané smetany (1,7,9) 40,-
220g TRIPOLINE s PANENSKÝMI VEPŘOVÝMI NUDLIČKAMI v rukolovém pestu s plátky česneku a CHORIZO SALÁMEM, parmezán (1,3,7) 165,-
100g Smažený MODRÝ SÝR v pšeničné strouhance, vařený brambor, tatarská omáčka (1,3,7) 155,-
120g KOZÍ SÝR, gratinovaný MEDEM a VLAŠSKÝMI OŘECHY na trhaných listech salátu s PROSCIUTTEM CRUDEM a grilovanou HRUŠKOU (1,7,8) 235,-
250g ,,CALZONE PIZZA -KRŮTÍ,, pizza kapsa, plněná KRŮTÍMI NUDLIČKAMI, zeleným CHŘESTEM, MODRÝM SÝREM a CHEDDAREM na smetanovém základu s oregánem (1,7) 180,-
33cm PIZZA PROSCIUTTO : sugo, mozzarella, SUŠENÁ ŠUNKA, SUŠENÁ RAJČATA, rukola (1,7,12) 170,-
33cm PIZZA KUŘECÍ: BBQ-smetanový základ, mozzarella, KUŘECÍ MASO, SLANINA, kukuřičná zrna, žampiony (1,7) 180,-