Tyden menu

Pátek 19.4.

0,3l ČESNEKOVÁ VÝVAROVÁ se šunkou, sýrem a chlebovými krutony (1,7,9) 40,-
220g SPAGHETTI ,,CARBONARA” ve žloutkovo-smetanové omáčce s restovanou pancettou, parmezán (1,3,7,) 155,-
140g SMAŽENÉ ŘÍZEČKY S KUŘECÍHO PRSA A VEPŘOVÉ KOTLETY v pšeničné strouhance s CORN-FLAKES, máslová bramborová kaše, kyselá okurka (1,3,7,) 155,-
150g Gratinovaný KOZÍ SÝR medem a vlašskými ořechy na trhaných listech salátu s ČERVENOU ŘEPOU v citronové zálivce, rozpečené plátky bagetky (1,7,8) 235,-
250g ,,CALZONE PIZZA – SLANINOVÁ,, pizza kapsa, plněná SLANINOU, pikantní KLOBÁSOU, červenou cibulí, kukuřičnými zrny, modrým sýrem a sýrem mozzarella na hořčično-smetanovém základu (1,7,10) 175,-
33cm PIZZA PROSCIUTTO, sugo, mozzarella, sušená šunka, barevná paprika, cuketa(1,7) 165,-
33cm PIZZA ŠUNKOVÁ: smetanový základ, mozzarella, DUŠENÁ a SUŠENÁ ŠUNKA, sýr bílou plísní, brusinky, rukola (1,7) 175,-